Over Infopolitie.nl

Infopolitie.nl is een website over de politie in Nederland. Het is geen website van de nationale politie, maar een particulier initiatief. Ga voor de officiële site van de Nederlandse politie naar www.politie.nl. Lees ook onze disclaimer.

(English | Russia | Oekranian)

Een verdachte inbreker die tevergeefs al zwemmend over de Ringvaart probeerde te ontkomen, haalde voor niets een nat pak. De Amsterdammer liep na zijn zwempartij aan de overkant van het water alsnog in de armen van agenten. 

De politie hoorde 's nachts dat was ingebroken in een pand aan de Melbournestraat in Lijnden. Agenten zagen kort daarna een bromfiets met twee personen wegrijden in de richting van Badhoevedorp en zetten de achtervolging in.

De verdachte inbrekers hadden zich bij de Akerdijk in Lijnden verstopt onder een roeiboot, die omgekeerd op het gras lag. Daar werden ze gesnapt door de politie. Een verdachte aarzelde niet, sprong de Ringvaart in en begon te zwemmen. Aan de overkant werd hij in de kraag gevat.

Opmerkelijk

Man steelt zwaailicht, krijgt passende straf

Een avondje stappen liep voor een man uit Zwolle een stuk minder leuk af dan hij had gehoopt. Na een avondje stappen, werd hij een beetje recalcitrant. De politie kreeg zaterdagnacht dan ook een vreemde melding binnen: iemand zou proberen het zwaailicht van een dienstauto proberen te stelen, meldt de politie Zwolle op Facebook.

Lees meer...

Politiesites

Sponsors