Over Infopolitie.nl

Infopolitie.nl is een website over de politie in Nederland. Het is geen website van de nationale politie, maar een particulier initiatief. Ga voor de officiƫle site van de Nederlandse politie naar www.politie.nl. Lees ook onze disclaimer.

(English | Russia | Oekranian)

Agenten in Oss hebben donderdagavond de brandweer gebeld omdat ze de handboeien van een schennispleger niet meer open kregen. De brandweer kwam met een betonschaar helpen, meldt de politie.

Om na te gaan of de verdachte niet gewond kon raken bij het openknippen van de boeien, werd bij wijze van test eerst een agent geboeid en weer losgeknipt. De agent en de verdachte kwamen er zonder verwondingen vanaf.

De verdachte was aangehouden omdat hij zich voor het raam van een vrouw aan het bevredigen was. De man van de vrouw liep naar buiten en zette de achtervolging in. Ondertussen belde hij de politie. Uiteindelijk werd de 57-jarige schennispleger op de Philips van Sint Polstraat aangehouden. Daar werd hij geboeid en naar een bureau gebracht.

Opmerkelijk

Dronken bejaarde vlucht voor politie

Een 69-jarige dronken automobilist die een verkeersongeval had veroorzaakt, probeerde in Heerlen de politie met 180 kilometer per uur te snel af te zijn.

Lees meer...

Politiesites

Sponsors