Over Infopolitie.nl

Infopolitie.nl is een website over de politie in Nederland. Het is geen website van de nationale politie, maar een particulier initiatief. Ga voor de officiële site van de Nederlandse politie naar www.politie.nl. Lees ook onze disclaimer.

(English | Russia | Oekranian)

 Een 43-jarige Rotterdammer die nog een boete van ruim 48 duizend had openstaan is in de kraag gevat. Hij had de boete onder meer gekregen voor het houden van een hennepkwekerij, meldt het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD).

De man liep rond 08.00 uur tijdens een verkeerscontrole op de A13 bij Delft tegen de lamp.

Auto vernietigen
De eigenaresse van de auto waarin hij zat, die onverzekerd was, zei tegen haar vriend dat als hij weer op vrije voeten zou komen hij naar het voertuig kon fluiten.

Zij liet de auto direct vernietigen om nog meer ellende met de wagen te voorkomen. De Rotterdammer is voor 180 dagen gegijzeld. Hij blijft die dagen in de cel zitten tot hij betaalt.

Opmerkelijk

Ongelukkige keuze: Inbreken bij pand vol met rechercheurs

APELDOORN – Een 27-jarige man uit Apeldoorn had zondag een slechte timing bij zijn inbraakpoging. De man ging een pand in het centrum van Apeldoorn binnen, terwijl politierechercheurs daar net met onderzoek bezig waren.

Lees meer...

Politiesites

Sponsors