Een 18-jarige jongeman uit Grevenbicht (Limburg) liep in zijn woonplaats tegen de lamp toen hij zonder licht en helm op zijn bromfiets werd aangehouden.

De agent herkende de dronken jongeman als degene die enkele weken geleden zijn bonnenboekje achterover had gedrukt. Volgens de politie gebeurde dat toen de agent in zijn surveillanceauto de jongeman voor een eerdere overtreding op de bon slingerde.

De verkeerszondaar biechtte op het bonnenboekje op een onbewaakt moment uit de tas van de agent gestolen te hebben, om de buit vervolgens mee naar huis te nemen.

'Wellicht om de flinke jongen uit te hangen en zijn kornuiten te laten zien: kijk eens wat ik durf!'', lichtte een woordvoerder van de politie toe. Zijn overmoed kwam hem op een extra boete te staan.

 

Opmerkelijk

Dronken verkeersregelaar geeft politie stopteken

Een 46-jarige man uit Roermond is zondag 21 augustus 2011, rond zeven uur 's avonds aangehouden omdat hij in dronken toestand midden op de Koninginnelaan in zijn woonplaats het verkeer stond te regelen terwijl de verkeerslichten gewoon in werking waren.

Lees meer...

Politiesites