Een 15-jarige Hagenaar die vrouwen op straat belaagde is tegen de lamp gelopen door de inzet van lokagenten. De jongen sprak vrouwen aan met de vraag of ze met hem wilden zoenen. Als ze dit verzoek van de hand wezen, mishandelde hij ze.

De jongen sloeg zeker drie keer toe in de omgeving van de Jacob Catsstraat. Een van de slachtoffers die zich bij de politie meldden, brak haar neus.

Twee vrouwelijke agenten in burger begaven zich in de buurt van de Jacob Catsstraat. Een van de lokagentes werd al snel gevolgd door een jongen die aan het signalement voldeed.

  1. Toen hij haar aansprak grepen agenten die de situatie op afstand hadden gevolgd in en sloegen de verdachte in de boeien. Hij heeft de drie mishandelingen bekend.

Opmerkelijk

Inbreker belt politie vanuit bouwmarkt

De grond onder de voeten van een 38-jarige Roemeense inbreker werd vermoedelijk te heet. Hij had zich laten insluiten om skimapparatuur te installeren en belde zelf de politie met de mededeling dat hij vreesde voor zijn opdrachtgevers die hij enkele weken geleden in België had ontmoet.

Lees meer...

Politiesites