vm9Preventie is niet het synoniem voor "het zal mij nooit overkomen". Preventie kan het voor de ander wel moeilijker maken om rottigheid uit te halen. Of het nu uw auto, uw fiets, uw woning of uw vakantie is; voor alles zijn maatregelen te bedenken waardoor inbreken bij u net even iets moeilijker zal worden dan bij een ander.

Een aantal van dergelijke maatregelen staan hier benoemd. Bij de preventiemaatregelen voor de woning dient vermeld te worden, dat u met deze maatregelen niet in aanmerking komt voor het keurmerk Veilig wonen, maar iedere maatregel die u neemt is er een.

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieƫn getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.

Subcategorieƫn

Uw woning is uw privé terrein. Uw rustpunt. De plaats waar u zich veilig voelt. Waar niemand u iets kan maken. Was dat maar altijd waar. Ieder jaar wordt er in Nederland zo'n 120.000 keer ingebroken. Voor sommige mensen die deze pagina doornemen, is de directe aanleiding een inbraak thuis, of de dreiging van een inbraak omdat er in de buurt steeds vaker wordt ingebroken.
 
Steeds meer scholen signaleren een toename van ‘lastig’ gedrag bij leerlingen. Dit stelt de schoolorganisaties en de docenten voor grote problemen. Veel scholen zijn daarom op zoek naar een manier om het ‘lastige’ gedrag van leerlingen te verminderen. Dat lastig gedrag van de leerlingen komt voort uit de ontwikkelingen in de maatschappij.
 
Een aantal tips om te voorkomen dat u dingen overkomt die u liever niet wilt laten overkomen.

Politiesites